5 добри причини да отидем на кино!

              Знаем, че за истинските киномани въобще не седи въпроса дали един филм трябва да бъде гледан в кино или удома. При тях въпросът е колко често е добре да се ходи на кино! Подбрахме 5 причини, поради които си струва да потърсим спасение от скуката в ежедневието, като си подарим билет за кино 😉


1. Никога няма да съберете толкова голям екран в дома си! Досега не сме виждали телевизор, който да се доближава дори до най-малките екрани в киносалоните, но дори и да има, надали ще имате стена, на която да го окачите. Размерът има значение и кинотворците знаят това – те създават детайлни сцени, които са най-въздействащи на подобаващо огромен екран!

Movie-theater-screen


2. Споделеното изживяване е без еквивалент! Когато гледате филм в киното вие го споделяте с всички останали наоколо. Макар някои зрителите да не са особено съобразителни, все още няма подобно изживяване на една пълна стая с хора, които се смеят, плачат или викат в един и същ миг, повлияни от пътешествието, на което са се впуснали заедно.

181842993


3. Подкрепяйте филмите, които харесвате, за да има още като тях! Филмовият бизнес е това, бизнес, и затова тези, от които зависят бъдещите продукции, гледат какво се харчи добре в кината. Гласувайте с парите си за любимите си филми, за да им покажете вкуса си. Ако ли не, те ще продължават да ни заливат с нови версии на Спайдържената Срещу Чудовището От Галактиката На Необикновените.


4. Ходенето на кино е магия! Шегата настрана, със сигурност ще бъдете по повлияни от един филм, ако го изгледате в кино. Удома ще бъдете по-изкушени да вдигнете телефона, да пуснете една пералня или да паузирате за един сандвич. В киното блокирате всякакви външни разсейвания и просто седите. Да гледате филм без прекъсване ще ви позволи да потънете в неговия свят. А затова са филмите – да избягаш от реалността за два часа. Има смисъл да забравите за обичайните мисли за малко. Заслужили сте си го!


5. Изведете някого на среща! Дори след 100 години киносалоните си остават отличен избор за среща със срещуположния пол. Ще споделите едно изживяване заедно, което ще ви даде тема за разговор и след края му. Пък и никоя страхотна романтична история досега не е започвала със “Пуснах си филм в хола и до мен изведнъж седна най-красивото момиче, което съм виждал”, нали? 😉

cinema, entertainment, leisure and people concept - couple watching movie in theater from back

 

“Лента” – Филмова дистрибуция в България

12.8.2016
 

Добави коментар